«Батьківщинівці» підтримали багатодітні родини

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Віктор Дубовик разом з депутатками Васильківської селищної ради Синельниківського району Зінаїдою Голик та Вікторією Миронець спільно прийняли представників багатодітних родин, які мають статус сімейного дитячого будинку та виховують по 6-7 дітей - сиріт.

Депутати - «батьківщинівці» визначили конкретні напрями, у яких вони зможуть реально допомогти багатодітним родинам. Це – ремонти у їхніх оселях, забезпечення автотранспортом для нагальних потреб.

До Віктора Дубовика також звернулися люди, які страждають від онкологічних захворювань та цукрового діабету. Депутат запевнив їх у тому, що надасть необхідну допомогу на лікування.

Віктор Дубовик також посприяв у заміні вікон та дверей у Вербівському сільському клубі та ремонті ганку Дубовиківської середньої загальноосвітньої школи.

Визначальною особливістю депутатського корпусу Васильківської та Дубовиківської територіальних громад є те, що там фракції «Батьківщини» є одними з найбільших серед інших політичних сил.