«Батьківщинівці» підтримали навчально - реабілітаційний центр

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік та депутат Камянської районної ради Сергій Василишин привітали з наступаючим професійним святом працівників освіти колектив Саксаганського навчально -реабілітаційного центру.

«Батьківщинівці» вручили директорці центру подарунковий сертифікат на суму 10000 гривень для придбання кольорового принтера.

Депутати окремо привітали з професійним святом Валентину Кривянік, яка очолює Саксаганську первинну партійну організацію ВО «Батьківщина». Місцеві активісти відзначаються плідною роботою. Саксаганська сільська рада представлена трьома депутатками - «батьківщинівками», які нещодавно публічно прозвітували про свою роботу у першому півріччі 2021 року.

Камянська районна партійна організація була створена нинішнього року внаслідок проведеної у нашій державі адміністративної реформи. Це суттєво розширило масштаби діяльності «батьківщинівців». Адже донедавна місто обласного підпорядкування Кам’янське набуло статусу районного центру, до складу якого ввійшли території колишніх Верхньодніпровського, Криничанського та П’ятихатського районів, міста Вільногірськ і Жовті Води. Це спонукало партійців до активної роботи зі зміцнення нових осередків, яку вони ведуть постійно і послідовно.