«Батьківщинівці» провели фестиваль вуличних танців у Кривому Розі

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Марія Бабенко та лідерка міської партійної організації, очільниця громадської організації «За рідне місто», заступниця голови Громадської ради Кривого Рогу ініціювали та підтримали проведення фестивалю вуличних танців «IRON BATTLE». Близько 80 учасників з різних міст України змагалися за звання кращих танцюристів з хіп-хопу у номінаціях «міні», «діти», «починаючі» і «професіонали».

Відкрила фестиваль Ольга Бабенко. «Батьківщинівка» побажала всім учасникам фестивалю успішних виступів, драйву, азарту і, найголовніше, перемоги.

Модератором заходу став голова Центрально - Міської районної у Кривому Розі організації ВО «Батьківщина» Ігор Вовкозуб.

Господарі фестивалю стали переможцями відразу у трьох номінаціях – «міні» (Олександра Ямшанова), «діти» (Данило Баличев) та «починаючі» (Злата Павлова). Ще в одній («професіонали») кращим став киянин Родіон Косяк.

Фестиваль «IRON BATTLE» криворізькі «батьківщинівці» провели вже вп’яте і заявляють про незмінно зростаючий інтерес до таких драйвових змагань.