Депутат від «Батьківщини» пропонує облраді ремонт доріг у Васильківській ОТГ

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Віктор Дубовик скерував звернення до облради з пропозиціями щодо виділення коштів для ремонту дев’яти доріг на території Васильківської об’єднаної територіальної громади в Синельниківському районі.

Саме до питання ремонту доріг, які перебувають в аварійному стані, привернули увагу виборці під час чергового прийому депутата. Віктор Дубовик вжив заходів негайно і пообіцяв тримати це питання на контролі і звітувати про хід його вирішення.

Також до депутата виборці звернулися з проханням надати допомогу на лікування та реабілітацію, а також дітям-сиротам, які проживають у родичів їхньої покійної мами. Партієць вирішив ці питання оперативно.

Віктор Дубовик на минулих виборах до обласної ради отримав найвищий відсоток голосів виборців на виборах до обласної ради серед депутатів від усіх політичних сил на Дніпропетровщині і підтверджує таке довіря конкретними справами. Партієць веде регулярні прийоми громадян, жодне звернення яких не залишає без уваги.