Депутатка від «Батьківщини» відвідала Марганець

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександра Сотула взяла участь у сесії Марганецької міської ради.

Запросив «батьківщинівку» на сесію міський голова Геннадій Боровик.

Депутати розглянули 23 проекти рішень з важливих для життєдіяльності та розвитку міста питань. До їх обговорення долучилася і «батьківщинівка», яка у своєму виступі підтримала міську владу, яка проводить велику роботу з соціально - економічного розвитку Марганця, та зазначила, що одним з важливих джерел доходів бюджетів органів місцевого самоврядування є місцеві податки і збори.

«Я тримаю тримає на контролі всі проблемні питання регіону та всіляко намагаюся сприяти їх негайному вирішенню, оперативно реагую на кожне звернення», - зазначила Олександра Сотула.

Відразу після закінчення сесії «батьківщинівка» разом з керівництвом міста побувала у місцевій середній загальноосвітній школі № 9, директорка якої звернулася з приводу неякісного капітального ремонту будівлі навчального закладу, проведеного у 2018 році. Тут же було визначено план невідкладних дій з вирішення такої гострої проблеми.