Депутатка від «Батьківщини» взяла участь в сесії міської ради Марганця

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександра Сотула взяла участь у 43-у засіданні сесії Марганецької міської ради. Після того, як внаслідок нещодавно проведеної адміністративної реформи місто Марганець увійшло до складу новоствореного Нікопольського району, депутатка тут працює постійно.

Депутати підвели підсумки 2021 року і прийняли бюджет міста на наступний 2022-й.

У 2022-у у Марганці втілюватимуться в життя багато комплексних фінансових та соціальних програм щодо підтримки молоді та спорту, соціального захисту населення, розвитку туризму тощо.

Олександра Сотула у своєму виступі перед місцевими депутатами повідомила, на які об’єкти Марганецької громади виділяються кошти з обласного бюджету. «Батьківщинівка» запевнила, що цей процес постійно контролюватиме.

Після засідання сесії Олександра Стула провела нараду з депутатами фракції “Батьківщина” у Марганецькій міській раді Анатолієм Деркачем, Світланою Житньою та Ігорем Корогодським. Обговорили питання та проблеми, з якими до них звертаються громадяни.

Олександра Сотула доручила кожному марганецькому депутату підготувати річний звіт роботи на окрузі, щоб виборці бачили, як багато зроблено ВО “Батьківщина” та що наші народні обранці завжди виконують передвиборчі програми.

Проговорила також, що дуже важливо доносити людям ідеологію партії “Батьківщина” та розширювати наші ряди партійців.

Далі Олександра Федорівна разом з депутатами завітали до родини Земляченко, якою опікуються та всіляко допомагають. Висловили теплі привітання до Новорічних свят та побажання скорішого одужання дівчині!

Ми всі можемо робити добро та допомагати тим, хто дійсно цього потребує! Не будьте байдужими до людей, що Вас оточують. Тільки сильною єдиною родиною ми зможемо змінювати наше теперішнє та побудувати світле майбутнє!