Депутатське звернення Антоніни Уляхіної

Начальнику  Головного управління МВС України  в Дніпропетровській області

генерал-лейтенанту міліції Бабенко В.М.

м. Дніпропетровськ, вул. Червона, 20-а, 49101

ДЕПУТАТСЬКЕ ЗВЕРНЕННЯ

Шановний Вікторе Миколайовичу  !

Я, як депутат Дніпропетровської обласної ради та керівник опозиційної депутатської фракції «Батьківщина», звертаюсь до Вас з наступним.

Ввечері у неділю 01 грудня 2013 року біля центрального міського залізничного вокзалу в місті Дніпропетровську відбувся зухвалий напад та побиття людей, які збиралися їхати на Євромайдан до міста Києва. Серед постраждалих опинився, зокрема, і депутат Бабушкінської районної у місті Дніпропетровську ради Микола Хоменко.

За словами постраждалих, нападників було три-чотири молодика спортивної статури, які зненацька почали професійно та брутально бити людей з особливою жорстокістю.

В результаті цього нападу чотири особи отримали значні тілесні ушкодження, також були пошкоджені особисті речі активістів.

Особливо вражає той факт, що подібні явища стають системними у нашому місті.

Цей напад викликав широкий резонанс у місті Дніпропетровську та в Україні в цілому.

З огляду на вищевикладене, керуючись положеннями Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу Вас на рівні обласного управління МВС здійснити негайні заходи щодо всебічного та повного розслідування даного ганебного факту та притягнення винних осіб до відповідальності.

Про результати розгляду звернення прошу письмово повідомити мене в передбачені законом строки.

З повагою, депутат А.М. Ульяхіна