Депутати Васильківської ОТГ звітують конкретними справами

Депутати Васильківської об’єднаної територіальної громади від ВО «Батьківщина», обрані три місяці, розповіли виборцям про роботу, виконану ними за цей незначний проміжок часу.

Керівник фракції депутатів Зінаїда Голик веде постійні прийоми громадян, як юрист за фахом надаючи правову допомогу, підтримує малозабезпечені сім'ї та людей, які потрапили в скрутне становище. У Васильківській селищній раді вона працює на посаді керуючої справами Виконавчого комітету. За минулі депутатські каденції Зінаїди Голик було відремонтовано дороги на трьох вулицях та водогін на закріпленому окрузі. Люди з повагою та вдячністю відгукуються про депутатку, яку обирають вже вчетверте.

Вікторія Миронець разом зі своїми помічниками опікується людьми похилого віку та багатодітніми сім'ями, оперативно відгукується на їхні звернення про допомогу, яка насамперед стосується придбання продуктів харчування та оплати комунальних послуг. На вулиці Партизанській в сел. Васильківка депутатка організувала розчищення снігу на проїжджій частині, яку в січні сильно замело.

Депутат Денис Поляков на прохання адміністрації Богданівської та Васильківської середньої загальноосвітньої школи №3 на новорічні та різдвяні свята надав допомогу в придбанні подарунків та солодощів для дітей.

У двох територіальних громадах, які утворені на теренах нещодавно ліквідованого Васильківського району, саме «Батьківщина» належить до політичних сил, які у депутатському корпусі представлені найбільше, що спонукає партійців таку довіру виборців підтверджувати конкретними справами.