Дніпропетровська «Батьківщина» висловлює співчуття рідним та близьким Володимира Луценка.

Дніпропетровська обласна організація ВО «Батьківщина» висловлює співчуття з приводу смерті голови обласної організації Національної Спілки письменників України Володимира Луценка.

Протягом багатьох років Володимир Луценко був повноправним членом команди обласної «Батьківщини». Він працював заступником редактора партійної газети. А «Батьківщина» надавала діяльну підтримку в реалізації ініційованих обласною письменницькою організацією проектів. Одним з них є Всеукраїнський патріотичний літературний конкурс імені Валер’яна Підмогильного. Його проведення на теренах Дніпропетровщини підтримала саме обласна партійна організація. На конкурс надійшло понад 100 робіт, які розділили на три номінації: «Поезія», «Проза» та «Проба пера». Найкращі з них опублікували в альманасі «Степова Еллада», три випуски якого побачили світ також саме завдяки підтримці фракції ВО «Батьківщина» в обласній раді. Упорядником такого непересічного проекту став саме Володимир Луценко.

«Ми не просто втратили багаторічного голову обласної письменницької організації, непересічного письменника, а й частинку нашої душі. Володимир Луценко мав справжню українську душу, великий талант, який присвятив своєму народові», - наголошують у дніпропетровській обласній «Батьківщині».

Довідково: Володимир Луценко – відомий український письменник, автор книжок сатири й гумору «Фейлетонна епоха» (1995), «Товариші-хапуни» (1996), «Дохлін та Пройдохін» (1998), «Синдром Носорога» (1999), «О, яка це екзотика – політична еротика» (2000), «Поцілунок Сатани», «Рафаель і юшкоїди» (обидві – 2001), «Гримаси ринкового монстра» (2005), «Курйози та метаморфози» (2011), сценарію телефільму про Олеся Гончара «Собори душ своїх бережіть», відзначеного на телефестивалях у Ялті та Алушті. Працював учителем, журналістом, відповідальним секретарем, а в останні роки - головою Дніпропетровської обласної письменницької організації.

vvvvvvvvvvvvvvvvv-41.jpg