Галина Булавка

Булавка Галина Iллівна народилася 11 серпня 1953 року в с. Кіпешка Распопенського району в Молдавії.

Має дві вищі освіти. Закінчила Дніпропетровський державний університет та Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, та отримала кваліфікацію – магістр державного управління.

З 1981 року працювала на посадах державної служби. Стаж роботи державної служби та служби в органах місцевого самоврядування – 30 років. Галина Іллівна перша жінка, яка очолювала вищий представницький орган області, з 2002 по 2004 роки була головою Дніпропетровської обласної ради, в 2015 році – секретар, виконуючий обов’язки голови Дніпропетровської міської ради.

Зараз Галина Іллівна займає посаду директора в ТОВ Телерадіокомпанії «Нова» ТОВ Телерадіокомпанія «IPT».

Депутат Дніпропетровської обласної ради IV, V, VIII скликань, депутат Дніпропетровської міської ради VI скликання.

Член депутатської фракції «Батьківщина», займає посаду заступника голови фракції.

Професійні і людські якості неодноразово відзначалися керівництвом області і міста. Свідчення тому – нагороди «За розвиток регіону» і медаль «За вірну службу рідному місту», Почесна Грамота Верховної Ради України.

У 2008 році депутат обласної ради Булавка Галина Іллівна стала переможницею рейтингу Всеукраїнської премії «Жінка третього тисячоліття».

Найвища нагорода, якою нагороджена Галина Іллівна – це Орден княгині Ольги I, II, III ступеню, вона - єдиний в області повний кавалер Ордену княгині Ольги.