Голова ТВК від «Батьківщини» у Покрові зіткнулася з труднощами при вступі до обов’язків

Драматична ситуація у день сьогоднішніх виборів до місцевих органів влади склалася у місті Покров. Як повідомляє пресслужба обласного партосередку, тут не могла приступити до виконання своїх обов’язків голова територіальної виборчої комісії від ВО «Батьківщина» Тетяна Хомуненко. Постановою ЦВК її було призначено на цю посаду вчора.

Сьогодні нова голова вже двічі намагалася зібрати засідання комісії, на якому вона мала прийняти присягу. Але так і не зібрався кворум. Характерно, що не з’являлися на засідання комісії саме представники політичних сил, які декларують прихильність до нині діючої міської влади, а саме партій «Слуга народу», «Опозиційна платформа «За життя», «Європейська солідарність», «Голос». Більше того, новопризначена голова не могла отримати і ключ від сейфу, у якому знаходиться печатка ТВК.

У Дніпропетровській обласній організації ВО «Батьківщина» таку ситуацію розцінюють як вкрай тривожну і непередбачувану.