Криворізька «Батьківщина» підтримує проект «Табір миру»

Голова Криворізької міської організації ВО «Батьківщина» Ольга Бабенко взяла участь в підсумковому зібранні учасників проекту «Табір миру Кривбас-Донбас Україна».

Проект «Табір миру» розпочав свою діяльність 4 роки тому з роботи з дітьми українських воїнів учасників бойових дій на Донбасі і ВПО (внутрішньо переміщених осіб). Пізніше вдалося приєднати і дітей пільгових категорій.

«Я рада, що проект отримав розвиток у Кривому Розі. Завжди підтримую молодіжні ініціативи міста, пропоную всім приєднуватися до доброї справи. Що ми, дорослі, сьогодні вкладемо в наших дітей - таким і буде майбутнє нашої країни», - зазначила у своєму зверненні до учасників зібрання Ольга Бабенко.

Від самого початку реалізації проекту діяльну і послідовну підтримку йому стала надавати Криворізька міська «Батьківщина». Партійці брали участь практично в усіх вагомих заходах «Табору миру», серед яких - одноденний табір «Кривий Ріг - територія миру і спорту», розважальні, тренінги з лідерства, роботи в команді, зустрічі на тему здорового способу життя та багато іншого. За чотири роки проект охопив понад 200 дітей.