Криворізькі «Батьківщинівці» активізують свою роботу в територіальних громадах

Лідерка Криворізької районної організації ВО «Батьківщина» Ольга Бабенко разом з депутаткою обласної ради Марією Бабенко провели нараду з партійним активом Широківської та Карпівської обєднаних територіальних громад.

Ольга Бабенко розповіла про основні напрями діяльності районної парторганізації, про шляхи вирішення загальнодержавних проблем, запропоновані головою ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко.

Марії Бабенко вручили листа вдячності від класного керівника, батьків та учнів 11-А класу Широківського ліцею № 1 за надану матеріальну допомогу у заміні вхідних дверей і старого вікна.

Обидві громади донедавна входили до складу одного Широківського району, який після проведеної на теренах нашої держави адміністративної реформи перестав існувати, ставши складовою частиною Криворізького, який значно розширив свої межі. Такі кардинальні зміни спонукали кардинально перебудувати свою роботу і «батьківщинівців». Ольга Бабенко після того, як нещодавно її обрали головою Криворізької районної партійної організації, разом з однодумцями велику увагу приділяють питанням активізації своєї діяльності в об’єднаних територіальних громадах.