На офіс «Батьківщини» у Покрові скоєно хуліганський напад

Невідомі знищили вивіску на приміщенні громадської приймальні ВО «Батьківщина» у місті Покров.

Банерне полотнище з назвою партії пошкодили за допомогою гострого предмета та зірвали з кріплення, що змусило повністю демонтувати вивіску, оскільки відновленню вона не підлягала.

У міській партійній організації у цьому однозначно вбачають політичний підтекст. Керівництво та активісти "Батьківщини" у Покрові останніми роками рішуче виступали на захист інтересів жителів міста, конструктивно критикували невдалі дії місцевої влади, відстоювали права земляків у сесійній залі та судах. Через це парторганізація та окремі її члени постійно відчували на собі тиск з боку влади, зокрема, їм перешкоджали у веденні агітації та доступі до інформації.

«Незважаючи на цей зухвалий акт політичного вандалізму, наша позиція залишається незмінною: захищати інтереси жителів міста усіма законними методами. А своїх політичних опонентів закликаємо дотримуватися цивілізованих правил політичної боротьби», - заявляють у Покровській «Батьківщині».