Нове дихання «Теплого серця»

Благодійний фонд «Тепле серце», заснований у Новомосковську лідером окружної партійної організації ВО «Батьківщина» Віталієм Скакуненком, заявив про відновлення своєї діяльності.

Благодійний фонд, відомий багаточисленними добрими справами, призупинив свою діяльність на час виборчої кампанії до місцевих органів влади. Тепер же «Тепле серце» відновило роботу з диханням. Віталій Скакуненко обраний депутатом Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина», а його надійна помічниця Тетяна Підченко Новомосковської міської.

До того ж Благодійний фонд переїхав до нового офісу у Новомосковську. До цього спонукало те, що команда його волонтерів помітно збільшилася.

Новий сезон «Тепле серце» розпочало з того, що звернулося до всіх небайдужих земляків із закликом повідомити про наявність у них теплих та інших речей, які можна передати малозабезпеченим родинам. Турботи з транспортування такої гуманітарної допомоги до адресатів бере на себе Благодійний фонд.

Також у «Теплому серці» продовжать надавати безкоштовні юридичні консультації, налагоджують співпрацю з благодійними організаціями України для того, аби дітки, що потребують допомоги, отримували кошти та підтримку в більшому обсязі.