Олександра Сотула обговорила тему торгівлі землею у Петриківці

Заступниця голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула відвідала Петриківську селищну громаду Дніпровського району.

«Батьківщинівка» провела нараду з депутатами - партійцями та активом. До розмови долучилися і представники фермерських господарств, адже однією з головних тем для обговорення стала торгівля землею. Насамперед у Петриківці занепокоєні відсутністю інформації на цю тему. Адже люди не знають, у чиєму володінні може опинитися завтра та чи інша земельна ділянка.

Олександра Сотула розповіла про дії ВО «Батьківщина» та її лідерки Юлії Тимошенко на даному етапі земельної реформи.

Ще однією темою, яку турбує жителів Петриківщини, стали непомірно високі тарифи на житлово - комунальні послуги, ціни на продукти харчування та ліки.

Учасники наради зійшлися на думці про те, що такі зустрічі мають стати постійними. Адже Петриківщина належить до регіонів, де ВО «Батьківщина» традиційно отримує один з найвищих на Дніпропетровщині відсотків голосів виборців.