Олександра Сотула ознайомилася з проблемами громади Апостолова

Депутатка Дніпропетровської обласної ради Олександра Сотула зустрілася з головою Апостолівської обєднаної територіальної громади Криворізького району Андрієм Осою.

Лідер місцевої громади розповів про нагальні проблеми, які потребують невідкладних рішень на рівні обласної ради і її депутатського корпусу, оскільки самостійно апостолівцям з цим справитися не до снаги.

Олександра Сотула з Андрієм Осою разом об’їхали «гарячі точки» громади, де на власні очі побачили невтішну ситуацію. Особливо вразила своєю розрухою місцева лікарня - більшість обладнання працює з часу її заснування, покрівля протікає, постійно затоплюючи хірургічне відділення, стіни покрив грибок, не кажучи вже про жахливий стан дерев'яних вікон, підлоги, яка провалюється під ногами, під’їзних щляхів до лікарні та за її межами.

«Керівництво та депутатський корпус Дніпропетровської обласної ради мають негайно відреагувати та спільними зусиллями долучитися до вирішення проблем громади. Медичний персонал змушений працювати та рятувати життя людей у просто нелюдських умовах!» - зазначила Олександра Сотула.

Депутатка того ж дня поспілкувалася з народними обранцями від ВО «Батьківщина» в Апостолівській ОТГ, з якими виробили план дій щодо їхньої участі, виходячи з наявних можливостей і повноважень, у вирішенні нагальних проблем.

Як наголошує Олександра Сотула, саме таке живе спілкування дозволяє реально оцінити ситуацію на місцях з тим, щоб скоординувати діяльність партійців щодо захисту інтересів виборців.