Олександра Сотула: «Питання продажу землі має вирішуватися тільки через референдум»

Заступниця голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула завітала з робочим візитом до Слобожанської селищної об'єднаної територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області.

Партійка провела нараду з активом та депутатами партії, а також з представниками малих фермерських господарств.

Під час зустрічі Олександра Сотула наголосила, що саме проведення Всеукраїнського референдуму може захистити країну від свавілля діючої влади щодо продажу землі, а також вислухала думки з цього приводу представників громади.

«За останній час з робочими візитами я відвідала майже усі громади Дніпропетровської області. Всюди спілкувалася з людьми – вони обурені та запитують: чому держава прийняла закон, що скасовує передачу двох гектарів землі, які за Конституцією може отримати кожен громадянин, та чому під час пандемії Верхова Рада приймає закон саме про продаж землі? Як держава може творити такі кроки самостійно, без урахування думки народу України?», - зазначила Олександра Сотула.

За результатами зустрічі було прийняте рішення активізувати організаційну роботу з підготовки до всеукраїнського референдуму, вироблено план дій у цьому напрямі районної парторганізації.