Олександра Сотула: «Робіть добро, даруйте радість всім, а особливо тим, хто чекає свято»

Депутат Дніпропетровської обласної ради від «Батьківщини» Олександра Сотула провела чергову благодійну акцію в Дніпрі.

Напередодні дня Святого Миколая, 18 грудня, вона подарувала дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей справжнє свято. Запросила їх в ресторан «МакДональдз-Підстанція», керівники якого із задоволенням пішли на зустріч, підтримавши цю благодійну акцію. Дітей пригостили комплексними замовленням «Хеппі Міл» з іграшкою.

- Робіть добро, даруйте радість усім, а особливо тим, хто чекає свято найсильніше. У ці грудневі дні всі дорослі можуть відчути себе справжніми чарівниками і отримати при цьому неймовірне задоволення. Подарувавши комусь крихту щастя, сам стаєш набагато щасливіше” - переконана Олександра Сотула".

Дітлахи щиро раділи, обмінювалися враженнями, веселилися, розповідали вірши та ділилися казковими історіями. Організатори свята так само відчули хвилини щастя, адже змогли створити атмосферу тепла і затишку.

На завершення Олександра Сотула вручила кожному з гостей солодкий новорічний подарунок та вітальні листівки з привітанням з Новим роком та Різдвом Христовим від себе особисто та голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніни Ульяхіної.