Олександра Сотула в Обухівці обговорила закон про продаж землі

Заступник голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула зустрілася з представниками Обухівської селищної об’єднаної територіальної громади Дніпровського району та місцевим партійним активом і депутатами.

Окремою темою цього спілкування стало питання нового закону про продаж землі. Учасники зустрічі одностайно назвали його прийняття за нинішньої ситуації в державі злочином.

«Я як депутатка обласної ради від Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина» впевнена, що сільськогосподарську землю не можна продавати під час війни, сьогоденної геополітичної ситуації, продовольчої й економічної кризи, а також високого рівня бідності й безробіття», - наголосила Олександра Сотула.

Представники громади на чолі з її головою Василем Гезем також розповіли про наболілі проблеми, які вимагають негайного втручання та допомоги обласної влади для подальшого їх вирішення. Серед важливих питань, порушених в ході зустрічі, недостатнє фінансування розвитку медицини, культури та освіти, необхідність виділення коштів на ремонт доріг, яких вже практично немає. Представників Обухівської громади також турбує відсутність геокадастру їх території.

Олександра Сотула запевнила, що «Батьківщина» не залишиться осторонь проблем громади і докладе всіх зусиль у міру своїх можливостей для допомоги у їх вирішенні.