Олександра Сотула відвідала Синельниківську міську громаду

Заступниця голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Олександра Сотула з робочим візитом відвідала місто Синельникове.

«Батьківщинівка» поспілкувалася з партійцями - депутатами міської ради, активістами та місцевими жителями. Головною темою для обговорення стали важливі питання розвитку громади.

Олександра Федорівна вислухала нарікання людей, які залишилися з великими проблемами наодинці, а саме: захмарні ціни на комунальні послуги, відсутність доріг, безробіття та від’їзд за кордон молоді. Громада дуже зтурбована питанням продажу землі, низьким рівнем життям та багато інших наболілих питань, які потрібно вирішувати негайно на рівні держави.

«Наша позиція, завжди була, є і буде захищати та відстоювати права та інтереси кожного громадянина нашої держави. Адже дійсно влада рухається у неправільному напрямку, та повністю  відсторонилася від прямих своїх функцій, що є порушенням всіх Конституційних прав та свобод», - зазначає Олександра Сотула.

Саме роботі з місцевими громадами, утвореними в результаті нещодавно проведеної в Україні адміністративної реформи, «батьківщинівці» Дніпропетровщини наразі приділяють посилену увагу.