Олександра Сотула взяла участь в сесії Нікопольської міської ради

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександра Сотула взяла участь у пленарному засіданні 13-ї сесії Нікопольської міської ради.

Взяти участь у сесії Олександру Сотулу запросило керівництво міської ради з огляду на те, що місцевими депутатами розглядалися питання, до вирішення яких активно долучаються саме «батьківщинівці». Це - схвалення звернень до Президента України, Верховної ради України та КМУ щодо недопущення підвищення тарифів на комунальні послуги для населення, підвищення пенсій та виплати додаткових пенсій, проекти рішень з дуже важливих питань життєдіяльності та розвитку Нікополя.

Олександра Сотула як депутатка Дніпропетровської обласної ради опікується саме Нікопольським районом. «Батьківщинівка» відома тим, що активно переймається проблемами виборців, реагує на кожне звернення. Цього року депутаткою направлені листи до органів влади щодо будівництва нового стадіону у мікрорайоні «Металург», реконструкції краєзнавчого музею, вирішено багаточисленні прохання про надання матеріальної допомоги та виділення ліків для лікарень міста.

По закінченні сесії Олександра Сотула провела нараду з депутатами фракції “Батьківщина”, на якій приділила увагу питанням надання допомоги малозахищеним верствам населення міста.