Олександра Сотула взяла участь в заходах до Дня захисників у професійному училищі

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олександра Сотула взяла участь у святкових заходах з нагоди Дня захисників та захисниць України та українського козацтва, які відбулися в державному навчальному закладі «Міжрегіональне вище професійне училище з поліграфії та інформаційних технологій» у Дніпрі.

У просвітницькому заході «Віхи розвитку українського війська» взяли участь студенти, викладачі, військовослужбовці. Вони насамперед вшанували память воїнів, які загинули, захищаючи нашу державу від агресора, у зоні бойових дій на Донбасі.

У своїх доповідях студенти розповіли про те, який шлях пройшов наш народ до того, щоб утвердити в історичній пам’яті таку дату 14 жовтня, коли ми стали вшановувати захисників та захисників України, козацькі традиції як давню основу сучасної армії.

Програма пісенного патріотичного фестивалю "Pokrovska – пісенна - toloka 2021" складалася з пісень козацьких та військових, віршів та хореографічних постановок. Її родзинкою стали виступ козацького гурту «Спас» та пісня у виконанні українських воїнів Дуже цікавим був показовий виступ Осередку «Спас». А наприкінці фестивалю воїни Збройних Сил України також заспівали свою пісню.

Всі учасники святкової програми змогли скуштувати смачних пампушок, пиріжків, справжній козацький куліш, узвар і святковий коровай.

Олександра Сотула очолює в ДНЗ «Міжрегіональне вище професійне училище з поліграфії та інформаційних технологій» піклувальну раду і приділяє цьому закладу освіти постійну увагу.