Олександру Сотулу обрано головою Нікопольської районної організації ВО «Батьківщина»

Олександру Сотулу обрано головою новоствореної Нікопольської районної організації ВО «Батьківщина». За таке рішення проголосували делегати установчих зборів.

«Батьківщинівці» з міст Нікополь, Марганець, Покров, Нікопольського та колишнього Томаківського районів обрали Олександру Сотулу головою нової Нікопольської районної партійної організації, необхідність в чому постала після нещодавно проведеної на теренах нашої держави адміністративної реформи. Нікопольський район тепер значно розширив свою територію. Відповідно виникла потреба у створенні нової партійної структури.

У звязку з карантинними заходами в Україні, збори відбулися у нікопольському парку культури та відпочинку «Трубник».

Олександра Сотула є депутаткою Дніпропетровської обласної ради та заступницею голови обласної партійної організації. Протягом останніх років вона закріплена саме за Нікопольським регіоном. «Батьківщинівка» тут відома своєю активною діяльністю і численними добрими справами.