Олена Плахотнік у Жовтих Водах зустрілася з міським головою та малозахищеними жителями

Депутатка Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Олена Плахотнік відвідала місто Жовті Води.

Депутатка поспілкувалася з міським головою Жовтих Вод Дмитром Ханісом, з яким насамперед обговорили питання переобладнання місцевої лікарні. Олена Плахотнік пообіцяла у рамках своїх можливостей і повноважень все зробити для того, щоб надати у цьому необхідну допомогу.

Цього ж дня «батьківщинівка» привітала з пасхальними святами малозахищених жителів Жовтих Вод, яким вручила смаколики до великодного столу.

Олена Плахотнік представляє ВО «Батьківщина» у Дніпропетровській обласній раді друге скликання поспіль. Донедавна вона територіально опікувалася містом Камянським, де проживає сама. Однак після недавньої адміністративної реформи ситуація кардинально змінилася. До складу новоутвореного Кам’янського району увійшли ряд прилягаючих тепер вже колишніх сільських районів і міста Вільногірськ та Жовті Води.

«Після того, як діапазон моєї діяльності суттєво розширився, я прагну особисто відвідати кожну нову для мене місцевість, де зустрічаюся не тільки з місцевою владою, а й з місцевими жителями. Це ж роблять і інші члени нашої команди», - зазначає Олена Плахотнік.