Партійці Новомосковщини активізують роботу у сфері земельного законодавства

Депутат Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Віталій Скакуненко зустрівся з депутатами від партії в обєднаних громадах Новомосковського району.

Віталій Скакуненко наголосив на необхідності контролю на місцях в питанні прийнятого Закону України, який дозволяє продаж сільськогосподарських земель. Окремий акцент депутат зробив у питанні якісної комунікації між кожним селом, селищем через місцевих народних обранців по всьому району напряму з керівництвом округу для ефективнішої роботи.

У свою чергу, депутати розповіли про конкретні проблеми на місцях, які важко вирішити виключно за бюджетні кошти громад, тому найближчим часом буде складено конкретний план щодо їх вирішення спільно з керівництвом окружної партійної організації, очолюваної Віталієм Скакуненком.

«Ми прийшли до влади на місцях, щоб представляти інтереси людей, захищати права українців, а не гратися в незрозумілі війни, які в подальшому не призводять до жодних результатів, задовольняючи лише чиїсь особисті амбіції»,- наголосила керівниця фракції ВО «Батьківщина» у Новомосковській міській раді Тетяна Підченко.