Віктор Дубовик

Дубовик Віктор Анатолійович народився 15 серпня 1964 року у с. Дубовики, Васильківського району Дніпропетровської області.

Закінчив сільськогосподарський інститут, після закінчення був направлений у рідне село, де спочатку працював агрономом, через три роки очолив колгосп, а потім заснував власне фермерське господарство.

Депутат Дніпропетровської обласної ради чотирьох скликань та двічі депутат Васильківської районної ради.

Член партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», член депутатської фракції «Батьківщина».

Віктор Анатолійович, як депутат обласного самоврядування,  проводить прийом людей, надає допомогу на лікування, допомагає учасникам АТО, активно займається волонтерською роботою, надає допомогу на харчування для воїнів АТО, адже в зоні АТО воюють земляки, за яких щодня моляться односельці.

Як керівник селянського господарства «Україна 2000», вважає, що державна підтримка сімейних фермерських господарств повинна бути одним із пріоритетів державної політики щодо розвитку сільського господарства в Україні.

Щороку на базі фермерського господарства «Україна 2000» проводяться семінари по обміну досвідом для покращення роботи. Віктор Анатолійович у складі делегації аграріїв Дніпропетровщини нещодавно відвідав Білорусію. Метою візиту було проведення спільних зустрічей по обміну досвідом та налагодження бізнес-контактів.