Віталій Скакуненко

Скакуненко Віталій Володимирович народився 06 лютого 1984 року у м. Новомосковську Новомосковського району.

Громадянин України.

Освіта вища, закінчив Дніпропетровський Державний аграрно-економічний університет, за фахом – агроном.

Член Всеукраїнського обєднання «Батьківщина».

Депутат Дніпропетровської обласної ради, член депутатської фракції «Батьківщина».

Вже у студентські роки поєднував навчання та роботу, займався активно спортом, зокрема, греко-римською боротьбою, приймав участь у змаганнях, у складі збірної представляв місто на обласному рівні, займав призові місця.

Неодноразово виїздив за кордон на студентську практику-стажування, отримував навички з прогресивних методик ведення сільського господарства, які потім вдало реалізував у власній справі.

Одразу після закінчення університету зайнявся підприємницькою діяльністю. Зараз Віталій Володимирович засновник та співвласник декількох підприємств, що працюють у сфері агробізнесу та торгівлі, зокрема: ТОВ «Дар Попасне», «Всесвятське», «Андріївка», «ДАР Всесвятське», ТД «Перспектива-А».

2019 року заснував благодійний фонд «Тепле серце», що об’єднує навколо себе активних молодих людей, які розвиваються та мають бажання по-справжньому бути корисними своїй громаді. На сьогодні командою благодійного фонду реалізовано понад двох десятків проектів, діяльність яких поширена не тільки на місто Новомосковськ, а й на Новомосковський район та прилеглі територіальні громади.