Віталій Скакуненко очолив новостворену Новомосковську районну організацію «Батьківщини»

Установчі збори, на яких було прийняте рішення про утворення районної організації ВО «Батьківщина», відбулися у Новомосковську.

Делегати зборів обрали голову організації - депутата Дніпропетровської обласної ради від ВО «Батьківщина» Віталія Скакуненка - та керівні органи.

Новостворена організація буде діяти на території Новомосковського району, який після адміністративної реформи значно розширився за рахунок сусідніх Магдалинівського та Юр’ївського районів, які постановою Верховної Ради України № 807-IX від 17 липня 2020 року були ліквідовані і увійшли до його складу, і поширюватиме свою діяльність на вісім сільських, селищних та міських громад, в межах яких також повним ходом йде процес формування місцевих парторганізацій.

Саме Віталій Скакуненко є людиною, яка стояла біля витоків цих процесів, адже він до адміністративної реформи очолював окружну партійну організацію.

«Тільки спільними зусиллями нашої команди та у співпраці з нашим лідером Юлією Тимошенко ми зможемо досягти високих результатів у нашій діяльності та, зокрема, забезпечити перемогу у боротьбі проти розпродажу української землі», – наголосив у своєму виступі Віталій Скакуненко.

Новообраний голова «Батьківщини» у Новомосковському районі також наголосив на тому, що на місцевому рівні одним з основних напрямків діяльності для партійців залишається порятунок шкіл, сільських лікарень, закладів культури від закриття, яке влада здійснює під виглядом «оптимізації».