Заява ДОО «ВО «Батьківщина»

Нещодавній відкритий лист екс-голови «Фронту Змін» у Дніпропетровській області, адресований Арсенію Яценюку, та його заява про реєстрацію нової політичної партії «Демократи» не стали несподіванкою для більшості членів партії «ВО «Батьківщина».
Ідея злиття «Батьківщини» та «Фронту змін» належить лідерам партій Юлії Тимошенко і Арсенію Яценюку. Мета об'єднання – мобілізація всіх наявних ресурсів для боротьби із режимом діючої влади. Але рішеня про злиття двох найбільших українских опозиційних партій з демократичною платформою – результат довгої відкритої дискусії як серед керівництва, так і серед рядових активістів обох політичних сил. Як вже зазначалося раніше, об'єднання було підтримане переважною більшістю на з'їздах обох партій.
Лише у потужному об'єднанні всіх демократичних сил України - ключ до перемоги над існуючим нині режимом. Щиро жаль, що через недостатній досвід партійної роботи деякі учасники процесу не зрозуміли, чи не схотіли розуміти, справжню мету об'єднання, дозволивши взяти гору власним амбіціям.
Лави партії «Батьківщина» завжди лишаються відкритими для кожного, хто приймає принципи свободи, справедливості та демократії й готовий за них боротися до повної перемоги.

Пресc-служба ДОО «ВО «Батьківщина»