Сергій Робкін: Ми продовжуємо історію, яку почали на 2-й день війни

Подружжя волонтерів - «батьківщинівців» Сергій та Наталія Робкіни традиційно доставили черговий вантаж для бойових медиків однієї з бригад на донецькому напрямку.
Як повідомляє пресслужба обласного партосередку, цього разу адресати отримали вовняні та термоковдри для поранених, а також термохімічні грілки для відігріву тих наших поранених героїв, яких тривалий час не можна було евакуювати з позицій і які вже знаходяться на тій стадії переохолодження, що навіть термоковдра не допомагає відновити нормальну температуру тіла.
Термохімічні грілки використовуються медиками у величезній кількості, оскільки задіюється їх одночасно близько двох десятків штук у спеціально виготовлених покривалах з внутрішнім кишенями на липучках, в яких і розміщуються активовані грілки. Тому наявність термохімічних грілок дуже важлива, а їх актуальність точно не знизиться найближчі 2-3 місяці. Також привезли 40 пар замовлених лікарями кроксів, знеболюючі препарати в ампулах та таблетки для знезараження води, у чому є потреба в необмеженій кількості, 2 інверторні генератори та рацію Мotorola DP4400e.
Окремим пунктом, що зігріває не тільки тіло, а й душу, стали в`язані теплі шкарпетки з особистими записками і солодкими подарунками, а також малюнки від вихованців дитячого садочка. Традиційно не обійшлося і без смаколиків (чай, кава, печиво, вафлі, цукерки, шоколад, енергетики).
«Батьківщинівці» подякували всім, хто долучився до цієї доволі масштабної гуманітарної місії, в тім числі, і колегам - партійцям. «Ми разом почали цю історію на 2-й день війни, ми її продовжуємо і, впевнений, не зупинимося до самої Перемоги! Величезна подяка всім, хто не ''втомився'' навіть тим сусідам, хто перед самим виїздом об 11-й ночі розбудив, щоб передати хлопцям печиво та чай, хоч це і довелося везти дружині на руках всю дорогу, бо місця в авто вже не залишилося навіть на таке. Все довезли, все передали - і вітання, і побажання, і подарунки!», - розповідає Сергій Робкін.